×
 x 

0 προϊόντα - Το καλάθι σας είναι άδειο.

Από τις 15 έως και τις 18 Ιουνίου δίνουμε ραντεβού στην έκθεση Andydote Fashion Fair #4

H Andydote Fashion Fair #4, είναι μία υψηλής αισθητικής εμπορική έκθεση ελλήνων δημιουργών, η οποία θα  διεξαχθεί από την Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018, στον  Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς, στον Βοτανικό. Οι τέσσερις αίθουσες (Μουσείο, Silk Room, Art Hall και Atrium στον πρώτο όροφο), έχοντας η καθεμία τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά φιλοξενούν ιδανικά τους εκθέτες-δημιουργούς.

Η ιδιαίτερη καλαισθησία, η υψηλή ποιότητα, τα πρωτότυπα σχέδια και κυρίως η αγάπη τους για κάθε τι χειροποίητο, είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των 50 περίπου, ελλήνων δημιουργών που ενώνονται και συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο, με ένα κοινό σκοπό: να συστηθούν σε εμπόρους και κοινό και  να παρουσιάσουν τις αυθεντικές τους ιδέες και τις χειροποίητες δημιουργίες τους.

Στα πλαίσια της έκθεσης, οι έμποροι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν την ιδανική εικόνα για το κατάστημά τους, επιλέγοντας γυναικεία και ανδρικά ρούχα, κοσμήματα, υποδήματα, αξεσουάρ, γυαλιά,  μαγιώ.

Ωστόσο, η τέταρτη ημέρα της έκθεσης (Δευτέρα 18 Ιουνίου) είναι αφιερωμένη στο κοινό, το οποίο όχι μόνο μπορεί να επισκεφθεί την έκθεση αλλά και να αγοράσει τα προϊόντα που επιθυμεί.

Είστε καλεσμένες μας...

Trust your style, trust your way - Jewels My Way

 

Andydote Fashion Fair #4

15 - 18 Ιουνίου 2018 - Ώρες Λειτουργίας 11:00 - 20:00

Πολυχώρος "Αθηναΐς" - Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα

Αίθουσες: Μουσείο, Silk Room, Art Hall και Atrium* στον πρώτο όροφο

Τηλέφωνο: 21034800000

www.athinais.com.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και τους εκθέτες 

www.andydote.eu

*Τα Jewels My Way θα βρίσκονται στην αίθουσα Atrium (1ος όροφος)

 

Ανακαλύπτουμε μαζί την περσινή έκθεση Andydote Fashion Fair #3

 

  


TOP